Data: 2003-11-10 22:09:46
Temat: Mielone i marchewka...
Od: "Gaga" <s...@W...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moi kochani!
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc, ponieważ...
Mam dwa pytanka...
Jak się dokładnie robi marchewkę z groszkiem jako dodatek do drugiego dania?
Chodzi mi o to jak ją się zagęszcza? Czy się zasmaża czy jak? Wpadłam kiedyś na
pomysł, że pewnie mąką i niestety wszystko musiałam wyrzucić, bo czuć było samą
mąkę. Proszę Was o dokładny opis co i jak:-)
A druga sprawa dotyczy mielonego...
Jaki składnik powoduje, że kotlet mielony jest mięciutki, że rozpływa się w
ustach? Bo mi zazwyczaj wychodzą gumowe wynalazki:-))) aaa i ile i jakich
przypraw się dodaje powiedzmy na 0,5kg mielonego, żeby było w sam raz? Bo z tym
mam ogromne problemy:-(
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Gaga
--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl
|