| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news-fra1.dfn.de!news-mue1.dfn.de!newsfeed.cw.net!cw.net!news-FFM2.ecrc.de! newsfeed01.sul.t-online.de!newsmm00.sul.t-online.de!t-online.de!news.t-online.c om!not-for-mail From: "Ireneusz P. Zablocki" <i...@t...de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: O masle Date: Wed, 22 Mar 2006 16:24:05 +0100 Organization: T-Online Lines: 36 Message-ID: <dvrqut$71g$01$1@news.t-online.com> Reply-To: "irek[punkt]zablocki[at]webunkt]de" Mime-Version: 1.0 Content-Type: multipart/mixed; boundary="------------090202030502080909060605" X-Trace: news.t-online.com 1143041821 01 7216 1ls-vM1lk7tC9Lo 060322 15:37:01 X-Complaints-To: u...@t...de X-ID: SfDFeGZere5su49A+N439T3ra1l-iZiEhxRfmek+A4bRDzILNim3c6 User-Agent: Mozilla Thunderbird 0.9 (Windows/20041103) X-Accept-Language: de-DE, de, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:263688 Ukryj nagłówki Czasami, najczesciej jednak zawsze i mi maslo w Polsce nie smakowalo. | |
Zobacz także