| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: notujaca <n...@g...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Ocet balsamiczny Date: Wed, 10 May 2006 16:26:30 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 10 Message-ID: <C087C4B5.513D%notujaca@gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: fw1-ext.axelspringer.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1147271191 6374 195.177.210.11 (10 May 2006 14:26:31 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 10 May 2006 14:26:31 +0000 (UTC) X-User: notujaca User-Agent: Microsoft-Outlook-Express-Macintosh-Edition/5.02.2022 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:268508 Ukryj nagłówki Czy moglibyście mi doradzić który ocet balsamiczny z tych dostępnych w | |
Zobacz także