Data: 2003-07-14 21:09:52
Temat: Odp: Baranina i co dalej
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> w
wiadomooci do grup dyskusyjnych
napisał:c...@4...com..
.
> On Sun, 13 Jul 2003 13:17:23 +0200, "Dorota***" <d...@o...pl>
> wrote:
> Kochaniutka ;))))))) ale jagniecina to nie baranina ;))0 mowie to
> bo od dawna tlumacze ludziom, ze to nie to samo...baraniny u nas
> nie ma, a mnie ciagle wciskaja ze najulubiensza potrawa w Anglii
> to baranina z sosem mietowym...a ja chce isc i praskac!!!
> hrehrehrehre...jagniecina to mlode mieso, co ludzie
> lubia,,,baranina to juz inasza inszosc i mam nadzieje, ze Alex
> pojdzie i nakarmi jakichs wrogow tym...
>
> van pierz
>
> p.s. ale tak NAPRAWDE to jadlam jakies steki z grila w Rumunii
> dawno temu, na weglu drzewnym i smak mi sie sni po nocach. nie
> jagniecina a wlasnie baranina...i wygraj tu czlowieku.
> K.T. - starannie opakowana
Szanowna K.T. !
Czy bylabys uprzejma podac przepis na w/w mieso w sosie mientowym ?
Jest to podobno wyspiarski przysmak, i powiem szczerze ciekaw go bardzo
jestem.
pozdr.Alex
|