Data: 2007-01-22 10:29:56
Temat: Odp: Krakersowiec
Od: "dippi" <dippi[HATESPAM]@op.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Maggie w wiadomości do grup dyskusyjnych napisała:
> Poszło nie tak i po prostu zwarzyło Ci się. Powodem tego
> możźe bbyć to, że składniki miały różne temperatury. Budyń
> pewnie jeszcze letni a margaryna wyjęta prosto z lodówki i
> klops gotowy...
Budyń był już zimny, ale margaryna rzeczywiście prosto z lodówki
> Albo co bardziej ryzykowne spróbuj zrobić z tego bajaderkę w
> końcu w cukierniach bajaderki robi się z resztek, odpadów
> produkcyjnych i starych ciastek, w końcu i tak jest zepsute,
> więc spróbować można... Tylko do bajaderki to ja bym mąki
> dodała i pogniotła herbatniki, ale to taka moja mała
> sugestia, którą wcale się kierować nie musisz...
Bajaderki nigdy nie robiłam, a w znalezionych przepisach nie znalazłam,
żeby dodawać tam resztki ciastek, więc tylko tak spytam.. dodać do tego co
mam mąki i wrzucić to na jakiś czas do piekarnika i upiec jak rozumiem?
Pozdr
Dippi
|