Data: 2001-03-16 13:25:18
Temat: Odp: Mintaj
Od: "Asiunia" <j...@p...gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik {Wilma} <w...@o...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:98snjg$49t$...@g...uci.agh.edu.pl..
> Rybke obsmazyc w samej mace. Zagotowac wode. do gotujacej sie wody dac
wszystkie
> przyprawy (oprocz octu). Gdy juz cebulka zrobi sie miekka wlac ocet.
Odrobina
> soli i cukru do smaku.
> Zawsze rybe zalewam goraca zalewa, aby przesiakla octem. Mniam, ale sobie
> narobilam smaka!
A czemu nie mozna zagotowac wody z octem?. Wczoraj I raz w zyciu zrobilam
kergulene marynowana wg Kuchni Polskiej i umknelo mi, ze ocet dodaje sie do
wywaru, ja zagotowalam wszystko. Bedzie niedobre? moze gorzkie? A tak sie
staralam:-((
Asia
|