Data: 2001-05-31 09:07:54
Temat: Odp: Odp: TRUSKAWKI TUŻTUŻ...
Od: "Asiunia" <j...@p...gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Magdalena Bassett <m...@w...net> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:3...@w...net...
> Glazura
> pol szklanki galaretki morelowej, lub porzeczkowej rozgrzac w malym
garnku,
> az bedzie plynna. Pedzlem malowac truskawki, az wszystkie beda rowno
> pomalowane. Calosc schlodzic, ale nie w lodowce. Lodowka powoduje, ze
ciasto
> kruche staje sie gumowate.
>
> Z tego samego ciasta mozna robic babeczki, ciastka, kruche torty.
> Magdalena Bassett
>
Dzieki Magdzia jestes wielka :-)) W sobote zabieram sie za robote,
przypuszczam ze maly problem moge miec z masa, ale lubie wyzwania:-)) Klopot
tylko ze schlodzeniem ciacha, jak nie w lodowce to gdzie. Na balkonie i w
piwnicy za cieplo, w lazience wilgotno (przestali grzac), do zimnej wody
wsadzic sie nie oplaca, chyba zjemy od razu. Pa
Asia
|