Data: 2001-05-31 09:59:01
Temat: Re: TRUSKAWKI TUŻ TUŻ...
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wystarczy sparzyc i sa naprawde bezpieczne. Salmonella ginie juz w 70st.C po
kilku sekundach, ja zalewam wrzatkiem na 10 sek. i jestem spokojna.
Agata Solon
Użytkownik Barbara <b...@p...onet.pl> w wiadomooci do grup
dyskusyjnych napisał:3...@n...ircx.pl...
>
> Uzytkownik "{Wilma}" <w...@o...pl> napisal w wiadomosci
> news:9f2aeb$jk6$1@galaxy.uci.agh.edu.pl...
> >
> > Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
> > wiadomosci news:lb87ht066egnhvv7rt50e3414iiek7apb3@4ax.com.
>
> ..
> > Wszystko ladnie, tylko ze ja bardzo boje sie salmonelli. Czy jajka
> wystarczy
> > tylko sparzyc, aby nie dostac sie do szpitala?
>
> Ja z kolei mam niechec do jaj surowych jako-takich, dlatego staram sie
> zastepowac w kremach itp. jajkami ubitymi na parze, ale czy w przypadku
> przepisu Krysi tak mozna, to watpie...
>
> pozdrawiam
> Basia
>
>
|