Data: 2002-01-11 20:59:25
Temat: Odp: Rekin
Od: "Michal Mosiadz" <m...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Po prostu najzwyklej w świecie usmażyliśmy, jak każą inną rybę. Sympatyczne
danie, choć mogłoby dla mnie mieć bardziej wyrazisty smak.
Dzięki za radę
michał
--
Pozdrawiam - Michał
m...@g...pl / m...@p...onet.pl
_____________________________________________
"Aj, Mopsik malusi!
Skoro szczeka na słonia,
Jak silny być musi."
Iwan Kryłow (1769 - 1844)
_____________________________________________
Użytkownik Magda G. <s...@i...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a1mjce$b4a$...@n...tpi.pl...
>
> Użytkownik "Michal Mosiadz" <m...@g...pl> napisał w wiadomości
> news:a1ke5c$kh4$1@absinth.dialog.net.pl...
> > Właśnie rozentuzjazmowany w sklepie kupiłem filet z rekin i zastanawiam
> się
> > co z tym zrobić, oprócz normalnej smażonej ryby... Może ktoś z Was coś
mi
> > podpowie ? Nie musi być specjalnie wymyślne, ot - na obiad.
> > Pozdrawiam
> > Michał
> >
> > --
> > ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU
> >
> Jadłam kiedyś w Pradze rekina w sosie chrzanowym - bardzo dobry był. Jak
na
> mój gust usmażony był zwyczajnie w mące, bez żadnej bułki tartej i na
koniec
> polany najzwyklejszym sosem chrzanowym. Ale przepisu od szefa kuchni nie
> dostałam :-))
>
> Pozdrawiam
> Magda
>
>
|