Data: 2000-01-26 14:39:39
Temat: Odp: Zubrzyna? bo chyba nie zubrowka!
Od: "Adaś Jezierski" <j...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Przeczytam, moze cos pisze na opakowaniu. Jutro dam znac.
Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:86muu4$8i4$...@f...man.torun.pl...
> Widzisz, od tego sporo zależy w kwesti macerowania - jeśli mięsko jest
młode
> to po rozmrożeniu jest kruche wystarczająco aby poddać obróbce, jeśli
stare
> to musisz macerować ( czasem i tydzień !!!)
> Daltego trudno będzie tu doradzić
> No i jeszxcze jaka to część ???
>
> --
> -----IZBA PRZYJEC PSS-----
> OS3 - 28752610
> Member of Spammers Club
> --------------------------------------
> Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
> <86muev$9d6$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
> >W paczce z mieskiem nie bylo metryki:)
> >
> >
> >Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> >napisał:86ms94$7or$...@f...man.torun.pl...
> >> Pewnie jak dziczyznę ???
> >> A stary był to żubr czy cielak ???
> >>
> >> --
> >> -----IZBA PRZYJEC PSS-----
> >> OS3 - 28752610
> >> Member of Spammers Club
> >> --------------------------------------
> >> Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
> >> <86mpac$i8r$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
> >> >Kupilem kiedys mieso z zubra cos w rodzaju pieczeni. Lezy dlugo
> zamrozone
> >> bo
> >> >zona nie wie jak to zrobic. Moze ktos wie?
> >> >Pozdrawiam.
> >> >Adam.
> >> >
> >> >
> >>
> >>
> >
> >
>
>
|