Data: 2000-01-26 14:04:29
Temat: Re: Zubrzyna? bo chyba nie zubrowka!
Od: "ostry" <o...@e...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Widzisz, od tego sporo zależy w kwesti macerowania - jeśli mięsko jest młode
to po rozmrożeniu jest kruche wystarczająco aby poddać obróbce, jeśli stare
to musisz macerować ( czasem i tydzień !!!)
Daltego trudno będzie tu doradzić
No i jeszxcze jaka to część ???
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
<86muev$9d6$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
>W paczce z mieskiem nie bylo metryki:)
>
>
>Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:86ms94$7or$...@f...man.torun.pl...
>> Pewnie jak dziczyznę ???
>> A stary był to żubr czy cielak ???
>>
>> --
>> -----IZBA PRZYJEC PSS-----
>> OS3 - 28752610
>> Member of Spammers Club
>> --------------------------------------
>> Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
>> <86mpac$i8r$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
>> >Kupilem kiedys mieso z zubra cos w rodzaju pieczeni. Lezy dlugo
zamrozone
>> bo
>> >zona nie wie jak to zrobic. Moze ktos wie?
>> >Pozdrawiam.
>> >Adam.
>> >
>> >
>>
>>
>
>
|