Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.man.torun.pl!no
t-for-mail
From: "ostry" <o...@e...com.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Zubrzyna? bo chyba nie zubrowka!
Date: Wed, 26 Jan 2000 15:04:29 +0100
Organization: TORMAN
Lines: 42
Message-ID: <86muu4$8i4$1@flis.man.torun.pl>
References: <86mpac$i8r$1@zeus.polsl.gliwice.pl> <86ms94$7or$1@flis.man.torun.pl>
<86muev$9d6$1@zeus.polsl.gliwice.pl>
NNTP-Posting-Host: 158.75.50.2
X-Trace: flis.man.torun.pl 948895492 8772 158.75.50.2 (26 Jan 2000 14:04:52 GMT)
X-Complaints-To: a...@m...torun.pl
NNTP-Posting-Date: 26 Jan 2000 14:04:52 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 4.72.3155.0
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V4.72.3155.0
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:21842
Ukryj nagłówki
Widzisz, od tego sporo zależy w kwesti macerowania - jeśli mięsko jest młode
to po rozmrożeniu jest kruche wystarczająco aby poddać obróbce, jeśli stare
to musisz macerować ( czasem i tydzień !!!)
Daltego trudno będzie tu doradzić
No i jeszxcze jaka to część ???
--
-----IZBA PRZYJEC PSS-----
OS3 - 28752610
Member of Spammers Club
--------------------------------------
Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
<86muev$9d6$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
>W paczce z mieskiem nie bylo metryki:)
>
>
>Użytkownik ostry <o...@e...com.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
>napisał:86ms94$7or$...@f...man.torun.pl...
>> Pewnie jak dziczyznę ???
>> A stary był to żubr czy cielak ???
>>
>> --
>> -----IZBA PRZYJEC PSS-----
>> OS3 - 28752610
>> Member of Spammers Club
>> --------------------------------------
>> Adaś Jezierski napisał(a) w wiadomości:
>> <86mpac$i8r$1@zeus.polsl.gliwice.pl>...
>> >Kupilem kiedys mieso z zubra cos w rodzaju pieczeni. Lezy dlugo
zamrozone
>> bo
>> >zona nie wie jak to zrobic. Moze ktos wie?
>> >Pozdrawiam.
>> >Adam.
>> >
>> >
>>
>>
>
>
|