Data: 2001-06-28 11:28:18
Temat: Odp: fasolka szparagowa
Od: "kasiek" <k...@w...ps.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
tak robie i jeszcze skrapiam przyprawa typu maggi
kachna
Uzytkownik "Krysia Thompson" <K...@h...fsnet.co.uk> napisal w
wiadomosci news:hruljt8tn1vmlq3imil6k0lkbi0cjf6756@4ax.com...
> On Thu, 28 Jun 2001 11:43:55 +0200, "kasiek"
> <k...@w...ps.pl> wrote:
>
> >od jakiegoo czasu już jest, choć niezbyt tania (przynajmniej w
Szczecinie)
> >kto ma pomysły na serwowanie w/w niech się dzieli.
> >pozdrawiam
> >kachna
> >
>
> swietna jest po prostu ugotowana al dente (= nieco chrupiaca) z
> duzymi skwarkami z bekonu albo innej wedzonki. Wymieszac, zjesc,
> wylizac talerz.
>
> Krysia
> K.T. - starannie opakowana
|