Data: 2000-04-17 12:01:19
Temat: Odp: kiszenie - co to właściwie jest?
Od: "Janusz Danak" <d...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Malgorzata Krzyzaniak <z...@t...eu.org> w wiadomości
do grup dyskusyjnych napisał:Pine.LNX.
4...@f...cgs.pl...
> On Mon, 17 Apr 2000, Adaś Jezierski wrote:
>
> > Czy w takim razie jest inny sposób takiej " konserwacji" aby produkt -
> > liscie czosnku - nadawaly sie pozniej do bezposredniego jedzenia?
>
> Może tak jak natkę pietruszki czy koperek? Upchać w pojemniczek do
> robienia kostek lodowych, zalać wodą i zamrozić?
A w jakim celu i po co zalewac woda?
--
Pozdrawiam
-------------------------------------------------
Janusz
ICQ: 31950147
d...@p...fm
-------------------------------------------------
|