| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!newsfeed.tpinternet. pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: "Cherokee gd" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: mleko i drożdże Date: Thu, 4 Jul 2002 23:32:33 +0200 Organization: Dialog Net Lines: 17 Message-ID: <ag2f2n$11u$1@absinth.dialog.net.pl> References: <ag299p$rl3$1@korweta.task.gda.pl> <f...@4...com> <ag2d0o$o80$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: dial-2573.wroclaw.dialog.net.pl X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1025818520 1086 62.87.143.13 (4 Jul 2002 21:35:20 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 4 Jul 2002 21:35:20 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2615.200 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2615.200 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:115125 Ukryj nagłówki Wg przepisu Joli -LL na pizzę ciecz (tam - woda) powinna mieć temp. 37 | |
Zobacz także