| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!poznan.rmf.pl!news.rmf.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "stsal" <s...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Odp: oliwa do smazenia? Date: Fri, 1 Mar 2002 02:52:36 +0100 Organization: news.onet.pl Lines: 13 Sender: s...@p...onet.pl@tch5p1-8-101.wlop.ppp.polbox.pl Message-ID: <a5mmqu$6n2$1@news.onet.pl> References: <a53mkh$v5f$1@pingwin.acn.pl> <X...@w...widzi.piksele> <a5lrg4$2gr8$1@pingwin.acn.pl> NNTP-Posting-Host: tch5p1-8-101.wlop.ppp.polbox.pl X-Trace: news.onet.pl 1014947486 6882 213.241.8.101 (1 Mar 2002 01:51:26 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 1 Mar 2002 01:51:26 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:98097 Ukryj nagłówki Oleje tłoczone na gorąco i na dodatek rafinowane składają się w 99,99% z | |
Zobacz także