Data: 2002-04-04 08:17:43
Temat: Odp: wygląd biszkopta
Od: "ulla" <u...@s...com.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Barbara Czaplicka <b...@i...com.pl> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:00d901c1dbaa$39097950$948d573e@barbaraij3ogr
4...
> From: "ulla" <u...@s...com.pl>
>
>
> Biszkopt na ogol nieco klesnie w srodku. Jedyna rada jest delikatne
obciecie
> rantu wokol biszkopta [zakladam, ze pieczesz w tortownicy, jesli po
> amerykansku, to chyba rady nie ma].
> barbara
>
ooo to jest jakiś pomysł, tort trochę mniejszy ale równy
dzieki.
ula.
>
>
>
>
>
>
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|