Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Otwarte czerwone wino

Grupy

Szukaj w grupach

 

Otwarte czerwone wino

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2004-03-11 19:18:49

Temat: Otwarte czerwone wino
Od: grzehorz <t...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Jak długo może stać raz otwarte czerwone wino?
Oczywiście znów zakorkowane.
I czy jest przy tym jakaś różnica czy stoi w lodówce czy nie?
Jak je sprawdzić, i czy ewentualnie nadawało by się do bigosu?

Pozdrawiam
Grzegorz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2004-03-11 23:18:33

Temat: Re: Otwarte czerwone wino
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com> szukaj wiadomości tego autora

Le jeudi 11 mars 2004 ŕ 20:18:49, grzehorz a écrit :

> Jak długo może stać raz otwarte czerwone wino?

Dopoki nie wyparuje...

> Oczywiście znów zakorkowane.

Ah, dopoki nie skwasnieje zatem

> I czy jest przy tym jakaś różnica czy stoi w lodówce czy nie?
> Jak je sprawdzić, i czy ewentualnie nadawało by się do bigosu?

Skosztowac.



Ewcia


--
Niesz !

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-03-12 01:04:05

Temat: Re: Otwarte czerwone wino
Od: grzehorz <t...@p...pl> szukaj wiadomości tego autora

Mamo! A Ewa (siostra Ani) N. to pisze:

> Le jeudi 11 mars 2004 ŕ 20:18:49, grzehorz a écrit :
>
>> Jak długo może stać raz otwarte czerwone wino?
>
> Dopoki nie wyparuje...
>
>> Oczywiście znów zakorkowane.
>
> Ah, dopoki nie skwasnieje zatem
>
>> I czy jest przy tym jakaś różnica czy stoi w lodówce czy nie?
>> Jak je sprawdzić, i czy ewentualnie nadawało by się do bigosu?
>
> Skosztowac.
>

Dzięki wielkie Ewie. Tej pierwszej!
Pierwszej która odpowiedziała - oczywiście...

Pozdrawiam
Grzegorz

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2004-03-12 08:06:56

Temat: Re: Otwarte czerwone wino
Od: "Gusiek" <a...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "grzehorz" <t...@p...pl> napisał w wiadomości
news:mlq6i1-cka.ln1@malutki.pietrzaki...
> Jak długo może stać raz otwarte czerwone wino?
> Oczywiście znów zakorkowane.
> I czy jest przy tym jakaś różnica czy stoi w lodówce czy nie?
> Jak je sprawdzić, i czy ewentualnie nadawało by się do bigosu?

W chłodnym miejscu albo w lodówce postoi jakiś czas. Na pewno dłuzej niż w
ciepłym. Zależy też od jakości wina.
Pozdrawiam, Agata


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Re: obiadowe pytanie
kuchnia regionalna:)
Angielski przepis
Biszkopt bez proszku do pieczenia? - Pilne
Grupę mą widzę...KULTURALNĄ

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to ) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout

zobacz wszyskie »