« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-04-02 16:48:03
Temat: Odp: Pekińska kapusta> > Użytkownik "MaKa" <maka[NoSpam]@chello.pl> napisał w wiadomości
> > news:6Kjha.32886$Xa3.308086@news.chello.at...
> > > Mam pekińską kapustę i nie wiem co dalej z nią zrobić poza podaniem
jej
> ze
> > > śmietaną. Może ma ktoś jakiś fajny pomysł ;o)
Zapomnialam dodac, ze mozna ja tez dodac do zupy - tak jak zwykla biala
kapuste. Jest delikatniejsza w smaku.
Albo ugotowac z ziemniakami pokrojonymi w kostke i pomidorami lub kminkiem,
co tam lubisz (tzw. kapusta parzybroda). Mozesz tez sprobowac krotko
obgotowac ja w duzych kawalkach (cwiartki calej kapusty) i podac ze
zrumieniona na maselku bulka tarta (tak jak kalafiora czy fasolke
szparagowa).
Pozdrawiam. Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
« poprzedni wątek | następny wątek » |