Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Powidła. Powidła.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Powidła.



następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!border1.nntp.ams1.giganews.com!nntp.
giganews.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.ne
ws.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:xORHAmNhRdYFWneipdokjk24jFY=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <59d8f71a$0$15208$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Powidła.
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
Date: 07 Oct 2017 15:47:38 GMT
Lines: 8
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.133.160
X-Trace: 1507391258 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15208 79.191.133.160:49380
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378726
Ukryj nagłówki

Śliwkowe. Czwarty i ostatni dzień smażenia.
Smak mi nagle przyszedł na gruszkowe. Czy ktoś robił? Muszą pewnie w smaku
i wyglądzie przypominać dżem z fig...?



--
XL

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.10 Stokrotka
07.10 Trefniś
07.10 XL
07.10 Trefniś
08.10 Animka
08.10 Animka
08.10 Trefniś
08.10 Qrczak
08.10 Stokrotka
08.10 Trefniś
08.10 FEniks
08.10 XL
08.10 Stokrotka
08.10 Animka
08.10 Animka
Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?
Grzyby do suszenia
Robię sam masło
Pytanie do Krakusów lubiących węgierskie smaki
Grzyby marynowane po ikselsku.
Coś do chleba ze słoika.
Powidła.
Kiszone jabłka.
Orkan.
Zupa krem z dyni
Takie tam o glutenie
Pizza wegetariańska.
Oszustwa hipermarketów.
Młody piernik
Masło - ile cię cenić trzeba?
Cudze chwalicie...
,,Wyklęty".
Islam w masonerii, masoneria w islamie. dr Krajski
Gasper Nkhata bay
Czy zmiana czasu jest dobra?
aA
Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?
Głupota Petru
Jarosław Kaczyński
Dziś rocznica Fatimy
Grzyby do suszenia
Robię sam masło
Ile mililitrów krwi pobiera się do jednego badania?
I nagle muzułmanie stali się mili
Pytanie do Krakusów lubiących węgierskie smaki


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X