Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Powidła. Powidła.

Grupy

Szukaj w grupach

 

Powidła.



następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!feeder.erje.net!1.eu.feeder.erje.net!border1.nntp.ams1.giganews.com!nntp.
giganews.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.ne
ws.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:xORHAmNhRdYFWneipdokjk24jFY=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <59d8f71a$0$15208$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Powidła.
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
Date: 07 Oct 2017 15:47:38 GMT
Lines: 8
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.133.160
X-Trace: 1507391258 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15208 79.191.133.160:49380
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378726
Ukryj nagłówki

Śliwkowe. Czwarty i ostatni dzień smażenia.
Smak mi nagle przyszedł na gruszkowe. Czy ktoś robił? Muszą pewnie w smaku
i wyglądzie przypominać dżem z fig...?



--
XL

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.10 Stokrotka
07.10 Trefniś
07.10 XL
07.10 Trefniś
08.10 Animka
08.10 Animka
08.10 Trefniś
08.10 Qrczak
08.10 Stokrotka
08.10 Trefniś
08.10 FEniks
08.10 XL
08.10 Stokrotka
08.10 Animka
08.10 Animka
Gruszkami zasypanam!
Arszenik w ryzu
jabłka
Moje kuchenne ,,teorie" ?
co z tą jarzębiną
Buraczki do słoika
Gruziński sos tkemali!
Cytrynowe przetwarzanie.
Urodzaj ?
Mięso ze sklepu...
Precz z aluminiowymi formami!
Prosecco
Reklama pomidorów z Lidl
Ciasto
Ale mleko!
Jest postęp.
Duma narodowa
Duma narodowa
Gruszkami zasypanam!
brzoskwinia saturn
Okazywanie niezadowolenia
Arszenik w ryzu
rzecz o ...
Pytanie z tych ciekawych :)
Czy to jest tawuła? Jaka?
jabłka
Młoda trawa - kiedy kosić?
Czyszczenie starego miedzianego młynka
Przemoc adminów Sieci.
Wyszły france na spacerek


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X