| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail From: Kinga 'Słowotok' Macyszyn <k...@b...gazeta.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Przetwory - kilka pytań Date: Fri, 9 Sep 2005 12:47:25 +0200 Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl" Lines: 11 Message-ID: <dfrp7t$nr7$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 193.238.14.3 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: inews.gazeta.pl 1126262845 24423 193.238.14.3 (9 Sep 2005 10:47:25 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 9 Sep 2005 10:47:25 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-User: kinga.macyszyn X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:247662 Ukryj nagłówki 1. Co się pasteryzuje, a co nie - od czego to tak naprawdę zależy? | |
Zobacz także