Data: 2003-08-08 09:17:02
Temat: RE: Brzoskwiniowiec ze swiżychbrzoskwiń(P)
Od: j...@w...pl (Joanna Michalska)
Pokaż wszystkie nagłówki
> Joasiu, milo Cie widziec po dlugim czasie :).
> Jak uda mi sie znalezc dobre brzoskwinie, to sie skusze, bo
> przepadam za
> Twoim brzoskwiniowcem.
> Mam zamiar dzis piec sernik z brzoskwiniami Joli L-L i po
> Twoim poscie moze
> zdecyduje sie na swieze brzoskwinie do tegoz...
> Wczoraj pieklam tarte ze sliwkami, w sumie calkiem niezla
> byla, tylko sliwki
> w niej takie sobie... Kwasne i gorzkawe. Nie chcialabym w
> podobny sposob
> zepsuc sernika.
>
> --
> Pozdrawiam,
> Ania
>
> Jak mozna krotko opisac, co to jest pyszny smak dobrych
> potraw? To kaloria!
> /Garfield/
Miło mi również choć jestem cały czas ale nie tak widoczna bo dzieciaki mi
nie pozwalają i ciągle coś jest w domu do zrobienia nie mówiąc o kuchni. A
co do śliwek to najlepsze imo są węgierki zarówno do ciast jak i do powideł.
Każde inne są jakieś rozmemłane. A ja dzisiaj też robię brzoskwiniowiec i
jadę na weekend nad jezioro.
Pozdrawiam ze smakiem Asia M. z Olsztyna
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|