Data: 2002-10-18 10:18:00
Temat: RE: Piersi z indyka inaczej...?
Od: j...@s...pl (Joanna Michalska)
Pokaż wszystkie nagłówki
używam naszej krajowej i z całości odkrajam taki kawałek coby się w onym
kotlecie zmieścił i zawinął
-----Original Message-----
From: o...@n...pl
[mailto:o...@n...pl]On Behalf Of Ivan
Sent: Friday, October 18, 2002 12:05 PM
To: p...@n...pl
Subject: Re: Piersi z indyka inaczej...?
Użytkownik "Joanna Michalska" <j...@s...pl> napisał w wiadomości
news:000001c27688$1ae5e8e0$4d1119d5@olrt...> >Witam!
> >Jak w temacie, ale tak w miare tradycyjnie. Macie cos sprawdzonego,
> >smacznego i niezbyt skomplikowanego?
>
> w środku i odrobiną masełka. Po rozbiciu mięska i ułożenia nadzienia
zawijam
Sprecyzuj prosze. Uzywasz mozarelli w plastrach czy jakos inaczej. I
czy jest to ta w kulkach, czy nasza krajowa w bloku?
--
Pozdrawiam
Zbychu (Ivan)
N...@p...onet.pl => odpisujac usun "co trzeba"
--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|