Data: 2006-02-17 17:23:27
Temat: Re: 2 dorsze - jak?
Od: "maf" <m...@a...alpha.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Jagna " <b...@W...gazeta.pl> wrote in message
news:dt4jge$ak1$1@inews.gazeta.pl...
> Witam!
> Mam 2 całe sprawione dorsze i nie wiem jak sie do nich zabrać, a nie chcę
> robić poprostu smażonych. Myślałam o upieczeniu ale nigdy tego nie robilam
z
> dorszem ;). Poradźcie coś proszę zeby było pysznościowe ale bez
wyszukanych
> składników bo w portwelu dno widać na tenczas:(.
> AgaL z dorszami piątkowo.
Jak swieze, prosto z kutra, to najlepsze smazone w panierce
/maka,jajko,tarta bulka/.
Jak z marketu lub z "centralnej polski" to trzeba duzo roznych przypraw, bo
w trakcie smazenia smierdza.
maf
|