Data: 2007-09-04 10:12:31
Temat: Re: 3 kg żurawiny
Od: Marcin E. Hamerla <X...@X...Xonet.Xpl.removeX>
Pokaż wszystkie nagłówki
Lia napisal(a):
>>>>>To spróbuj jakiś dobrych. Serio serio. I na słodko, i wytrawnych.
>>>>
>>>> Poparzylem na przepisy: soda i proszek do pieczenia. Nie ma sily, zeby
>>>> to bylo smaczne.
>>>>
>>>> Poza tym nie lubie mdluch rzeczy.
>>>
>>>No tak. A jak jadłam w Piccolo spaghetti będące niemożebnym syfem to teraz
>>>powinnam uważać, ze każde spaghetti własnie takie jest.
>>>Trzymaj tak dalej!
>>
>> Co z soda i proszkiem do pieczenia? Rzeczywiscie musza byc w przepisie
>> czy nie?
>
>Proszek musi, soda nie.
No wiec pominawszy mdlosc to dla nieakceptowalny jest proszek do
pieczenia. Bezblednie go wyczuwam i go nie znosze.
--
Pozdrowienia, Marcin E. Hamerla
"Every day I make the world a little bit worse."
|