Data: 2010-11-06 00:36:38
Temat: Re: A co robić, żeby nie opadł z mąką kukurydzianą?
Od: "lemonka" <...@a...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
news:iatt1b$n2r$2@news.onet.pl...
>W dniu 2010-11-04 09:59, Misiek pisze:
>
>>>>> A co robić , żeby po dodaniu mąki kukurydzianej (10%-20%) nie opadł?
>>>>> Mi opada na początku pieczenia, ale rośnie normalnie.
>>>>> Czym mniej mąki kukurydzianej tym mniej opada,
>>>>> ale dostaje fajnego żułtego koloru jak od żułtka jaj.
>>>>
>>>> Viagry dodaj... nie powinno opaść :-)
>>>
>>> Ale viagra jest niebieska i zrobi się zielony.
>>
>> żółtko by się zrobiło zielone, żułtko na pewno nie zzielenieje :-)
>> a i tak dobrze ze nie "żułdko" hehehe
>
> Dzieci teraz piszą jakoś tak dziwnie "żłótko", "dułgi" :) Może Stokrocia
> powinna w tym kierunku pójść, skoro podąża za dziecięcym instynktem.
>
Stokrocia powinna przekonać chleb, że jego opadanie jest absolutnie
nielogicznym nawykiem i że musi zaprzestać opadania w ciągu najbliższych 200
lat (I etap). Potem Stokrocia wymyśli coś nowego...
|