Data: 2004-12-04 15:36:13
Temat: Re: A propos 'pierniczków Anki'
Od: Tatiana <yennefer12*antyspam*@go2.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 4 Dec 2004 16:23:13 +0100, Waćpanna lub Waćpan *Iwona_s*, w
wiadomości news:<news:coskes$bs0$2@news.dialog.net.pl> zawarł, co następuje:
>> bo musze ci powiedziec, ze ten czas to zalezy od grubosci ciasta. za
>> pierwszym razem jak walkowalam cienko, to pieklam 11 minut. drugim razem
>> robilam grubasy i 18 siedzialy :))) (w 180 stopniach z termoobiegiem)
>
> Dziwne...w 180st? Z termoobiegiem? 11min?
> Corcia moja piekla w 150st na samym termoob. ok.5min. (na srodkowym
> poziomie).
Nigdy nie wierz piekarnikowi :)
Zasada jest jedna - siedzisz i pilnujesz.
--
Pozdrawiam, Ti`Ana
"Wbrew obiegowej opinii langusta żywi się wyłącznie owocami morza,
choć gdyby mogła - jadłaby dżem."
|