Data: 2001-01-15 21:43:42
Temat: Re: Aceto Balsamico !!!! i śmietanowa pasta z
Od: Patrycja Kazala <k...@m...pw.edu.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Magdalena Bassett wrote:
> Najprostszy sposob, podawany jako czekadelko we wloskich restauracjach
>
> 2 lyzki octu balsamicznego
> 2 lyzki najlepszej oliwy z oliwek
> swiezy chleb
>
> Ocet ubic z oliwa na talerzyku za pomoca widelca. Najpierw sie polaczy,
> a zaraz potem zaczyna sie separowac, ale to nie szkodzi. Maczac w tym
> male kawalki chleba i jesc jako zakaske. Pycha!
a podaje sie zawsze tak czy czasem z czosnkiem lub ziolami?
wiesz, nie znam sie ;p ale tak mi sie wydaje, ze tak tez mozna...
pat
--
Puszatkowo http://www.puszatkowo.prv.pl
PuszKKKa http://puszkkka.spinacz.pl
SPINACZ http://www.spinacz.pl/
|