Data: 2001-01-15 18:32:25
Temat: Re: Aceto Balsamico !!!! i śmietanowa pasta z łososia
Od: Magdalena Bassett <m...@w...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Morpheuss wrote:
>
> Hi
>
> Sprzedam dusze i trzy ważne organy za dwa przepisy!!!!!
>
> :))
>
> Pierwszy to pytanie o smaczne zastosowanie Aceto Balsamico. Jest butelka a
> nie ma pomysłów a boski płyn zmarnować się nie może.
Najprostszy sposob, podawany jako czekadelko we wloskich restauracjach
2 lyzki octu balsamicznego
2 lyzki najlepszej oliwy z oliwek
swiezy chleb
Ocet ubic z oliwa na talerzyku za pomoca widelca. Najpierw sie polaczy,
a zaraz potem zaczyna sie separowac, ale to nie szkodzi. Maczac w tym
male kawalki chleba i jesc jako zakaske. Pycha!
MB
|