Data: 2003-10-28 08:11:44
Temat: Re: Aminokwasy - w czym ?
Od: "kc" <c...@v...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Rukasu" <r...@a...net> wrote in message
news:bnl6oh$2p3u$1@foka.aster.pl...
> Użytkownik "Krystyna*Opty*" <k...@p...onet.pl> napisał w
> wiadomości news:bnjbhd$jko$1@news.onet.pl...
>
> > Hm... wrzuciłam w wyszukiwarkę hasło: soja i między innymi wyskoczyła
> > ta: http://republika.pl/rolart/rolart2.html
> > co daje do myślenia... : )
>
>
> > 2. Żółtek jaj nie trzeba ekstrudować (cokolwiek to znaczy), żeby
człowiek
> > dostał co trzeba w łatwostrawnym żółtku bez jakiegokolwiek
przetwarzania,
> > co przemawia jednoznacznie na korzyść białek z żółtek.
>
> Soi też nie trzeba ekstrudować. Jest to po prostu zabieg poprawiający jej
> "wydajność" i łatwość sożycia. > Pozdrawiam
> Rukasu
>
Czy bylby to naukowy eksperyment ja surowe zoltka,
Ty ziarna soi.
np po okolo 500g,
nie,zyj dalej w zdrowiu.
Jezeli soi nie trzeba eks...blabla,to po co to sie eks..bla
Moze jednak trzeba,zreszta mozna to wykazac prostym eksperymentem.
kc
|