Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Avocado
Date: Wed, 25 Oct 2000 17:51:07 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 26
Message-ID: <8t6vr1$4ds$1@news.tpi.pl>
References: <3...@e...net.ae>
Reply-To: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.25.89.158
X-Trace: news.tpi.pl 972489377 4540 213.25.89.158 (25 Oct 2000 15:56:17 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 25 Oct 2000 15:56:17 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:36074
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Tom.W" <d...@e...net.ae> napisał
> Bardzo ta zielona gruszke/?/ lubie i uwazam ja za super starter.
> Ale jak juz znajde odpowiednio mieka to moja inwencja ogranicza sie do
> trzech tylko wariantow:
> 1-przekrojona na pol/ wzdluz/- wyjeta pestka -posypana sola i zaraz
> jedzona
> 2-Tak samo ale do dziurki po pestce dodany ketchup lub ketchup z
> mieszany z majonezem/ z samym majonezem dla nas za tegie /
> 3- Do dziurki po pestce wsypany pagorek malych krewetek ugotowanych
> /ale juz zimnych/ no i znowu sol i ketchup lub chili.
> Wszystko to jest potem wyskrobywane az do zielonej skorki :-)
> Nie ma w tym za wiele fantazji kulinarnej wiec jak cos wymysliscie
> "w temacie" to postukajcie.Dzieki !
> milego...
> tom.
Przepis na pastę z avocado do kanapek od pewnego czasu wisi na mojej
stronie
http://jduszczynska.republika.pl/_private/pasta_z_av
ocado.htm
Pozdruffka
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|