Data: 2000-10-25 15:42:45
Temat: Avocado
Od: d...@e...net.ae (Tom.W)
Pokaż wszystkie nagłówki
Bardzo ta zielona gruszke/?/ lubie i uwazam ja za super starter.
Ale jak juz znajde odpowiednio mieka to moja inwencja ogranicza sie do
trzech tylko wariantow:
1-przekrojona na pol/ wzdluz/- wyjeta pestka -posypana sola i zaraz
jedzona
2-Tak samo ale do dziurki po pestce dodany ketchup lub ketchup z
mieszany z majonezem/ z samym majonezem dla nas za tegie /
3- Do dziurki po pestce wsypany pagorek malych krewetek ugotowanych
/ale juz zimnych/ no i znowu sol i ketchup lub chili.
Wszystko to jest potem wyskrobywane az do zielonej skorki :-)
Nie ma w tym za wiele fantazji kulinarnej wiec jak cos wymysliscie
"w temacie" to postukajcie.Dzieki !
milego...
tom.
--
Archiwum grupy dyskusyjnej pl.rec.kuchnia
http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
|