Data: 2002-04-19 09:59:54
Temat: Re: Bakłażan z patelni?
Od: "Anna" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Moja ciocia stosuje ogien dokładnie taki sam jak do robienia kotletów -
schabowych (jesli ma to jakies znaczenie).
pozdrawiam
anka
Użytkownik "bartq" <b...@p...pl> napisał w wiadomości
news:a9omiv$6o0$1@news.gazeta.pl...
> Dzień dobry!
> Czytam Was, czytam - i bardzo za każdym razem muszę pilnować ślinianek.
> Przechodząc do meritum:
> Jak najlepiej przysmażyć bakłażany na patelni? Kiedyś robiłem (2 tg temu)
i
> trochę się przypalił.
> Jaki ogień?
>
> Pozdrawiam,
>
> bartq
>
>
>
>
>
> --
> Serwis Usenet w portalu Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl/usenet/
|