Data: 2003-03-10 13:58:54
Temat: Re: Beszamel _ problem
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 10 Mar 2003 12:35:48 +0100, w...@t...com.pl (Wladyslaw
Los) wrote:
>asia <a...@w...pl> wrote:
>
>> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisa" w wiadomości
>> news:1frllp9.pdm4yybjiq6oN%wlos@tele.com.pl...
>> > asia <a...@w...pl> wrote:
>> >
>> >
>> > O to mi wlasnie chodzilo. To jest zasmazka rumiana, a nie biala do sosu
>> > beszamelowego.
>> >
>>
>> czyli nie rumienić tylko wymieszac i dodać mleko?
>
>
>Nie rumienic. Tylko chwile zagrzac z maslem, aby pozbyc sie smaku
>surowej maki.
>
>Wladyslaw
czyli rownie dobrze mozna zrobic to metoda odwortna - do garnka
zimne mleko, zimne maslo, make, podgrzewac, mieszajac caly szac
balonowata rozga az do zawrzenia
pierzu
K.T. - starannie opakowana
-----------== Posted via Newsfeed.Com - Uncensored Usenet News ==----------
http://www.newsfeed.com The #1 Newsgroup Service in the World!
-----= Over 100,000 Newsgroups - Unlimited Fast Downloads - 19 Servers =-----
|