Data: 2002-02-18 17:46:38
Temat: Re: Bezmiesna, bylo: GOTOWANIE TO SZTUKA
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
od dwoch dni rabiemy golabki z ryzem i grzybami...dzis ten
barszczyk - JAK on pachnie z kuchni!!!
Kasi bedzie jadla makaron zapiekany z sosem pomid i serem.
wlasciwie malo wymyslne...
na jutro sie szykuje na pieczone nadziewna kartofle...troche
roiboty, ale...
K
>>Krysia, tez z deczka objedzona - chleb (organic czyli
>>"ekologiczny"...jaka to piekna nazwa..jeszcze cieply) z humusem.
>>oraz pasta wegetarianska oparta na drozdzu...od 3 dni jestem
>>bezmiesna, co nie znaczy ze juz zupelnie i na zawsze. Dzis na
>>kolacje rozbudowany barszcz, na smazonych burakach, z dodanym
>>czosnkiem JUZ na talerzu..obawiam sie ze sie przejem...
>>
>>K.T. - starannie opakowana
>
>Krysiu,
>ja tez bezmiesna na jakis czas.
>Co polecasz???
>Bo puszkka nie chce mi chodzic i jakos sama nie wiem, co gotowac.
>Ten barszczyk tak smacznie zabrzmial... jakies sugestie????
>I ten humusik, mniam.....
>
>Ja na razie jem jogurty i owoce, ale pora na jakis obiadek....
>
>Monisia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|