Data: 2002-02-19 10:05:37
Temat: Re: Bezmiesna, bylo: GOTOWANIE TO SZTUKA
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>
>> od dwoch dni rabiemy golabki z ryzem i grzybami...
>
>Go??bki to jeszcze moga by? z ziemniakami, z kasz?gryczan? i bia?ym
>serem a nawet z farszem do ruskich pierogów :-)
>
>Krycha
>
a na ostatni raz, jako ze sos wyszedl, a my lubimy jesc mokre, w
desperacji wzielam chudej acz gestej smietany (creme fraiche, 50%
mniej tluszczu niz cos tam), w troche wody rospuscilamkawalek
kostki rosolowej grzybowej, do tego ta smietana, zalam, apieklam
i...wylizalam miche. a wiec - polecam golabki w smietanie
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|