| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: Paulinka <p...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Biały barszcz, żur i zalewajka - różnice Date: Fri, 19 Oct 2012 21:31:34 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 12 Message-ID: <k5s9qn$bc0$1@node1.news.atman.pl> References: <k5s8e9$j5g$1@usenet.news.interia.pl> NNTP-Posting-Host: 78.31.214.11 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1350675095 11648 78.31.214.11 (19 Oct 2012 19:31:35 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 19 Oct 2012 19:31:35 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100802 Thunderbird/3.1.2 In-Reply-To: <k5s8e9$j5g$1@usenet.news.interia.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:349210 Ukryj nagłówki W dniu 2012-10-19 21:07, wolim pisze: | |
Zobacz także