| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.tpinternet.pl!atlantis.news.tpi.pl!n ews.tpi.pl!not-for-mail From: "Emek" <k...@y...co.uk> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Bigos - przechowanie Date: Wed, 13 Dec 2006 10:52:43 +0100 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 8 Message-ID: <eloij1$ie2$1@atlantis.news.tpi.pl> References: <elmfe2$c3i$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: 80.48.240.81 X-Trace: atlantis.news.tpi.pl 1166003617 18882 80.48.240.81 (13 Dec 2006 09:53:37 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Wed, 13 Dec 2006 09:53:37 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 X-RFC2646: Format=Flowed; Response Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:285640 Ukryj nagłówki Przecież bigos uwielbia być zamrażany. To właśnie nadaje smak bigosowi tak | |
Zobacz także