Data: 2002-10-24 06:35:45
Temat: Re: "Bigos" warzywny
Od: "Damian Romanowicz" <d...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
gibos?
Użytkownik "dorka" <d...@i...pl> napisał w wiadomości
news:ap3ohi$86i$1@foka.acn.pl...
> Witam Was wszystkich serdecznie. Mam na imie Dorota, odkad czytam grupe,
> moje kucharzenie stalo sie ciekawsze, a moj niejadek z checia pomaga mi w
> kuchni.
> No i wlasnie zazyczyl sobie bigosik warzywny. Zielska wszelakiej masci
teraz
> dostatek, wiec nie ma problemu. Zakupilam cukinie, marchew, selera,
> pietruche i zamierzam cos wykombinowac.
> W zwiazku z tym mam pytanie. Czy warzywa w stanie rozdrobnionym podsmazyc,
a
> potem dusic?
> I jak potraktowac cukinie, co by sie nie rozciapciala?
> Czy ktos z Was ma w swoim menu taki warzywny bigos?
> Googlowalam, ale jakos nic na ten temat nie znalazlam.
> Mozecie pomoc?
> pzdr
> Dorota
>
> nastepnym razem podziele sie z Wami przepisem na kuraka na chrupko z
> imbirem.
>
>
>
|