Data: 2006-05-26 07:41:51
Temat: Re: Blachy do pieczenia z piekarnika
Od: "JaMyszka" <j...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a):
> [...]
> Soda żrąca (uwaga na oczy) i rękawice - usuwa przypalenizny i nagary, nie
> używać na aluminium...
> Nieodzowna do czyszczenia garów stawianych na gazie...
Eee... bez przesady;p
Staram się na bieżąco utrzymać je w czystości;p
Naczynia do pieczenia mogę postawić bezpośrednio z potrawą na
stół (nawet te szklane), blacha po każdym pieczeniu myta jest
dokładnie, a garnki ze strony zewnętrznej są bielsze (używam
białych) niż od wewnątrz (ach, te jarzyny i mięcho;p):)
--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat: http://www.fah.pooh.priv.pl/
|