Data: 2006-05-26 09:32:44
Temat: Re: Blachy do pieczenia z piekarnika
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"JaMyszka" <j...@g...pl> wrote in message
news:1148629310.938009.62420@38g2000cwa.googlegroups
.com...
Panslavista napisał(a):
> [...]
> Soda żrąca (uwaga na oczy) i rękawice - usuwa przypalenizny i nagary, nie
> używać na aluminium...
> Nieodzowna do czyszczenia garów stawianych na gazie...
Eee... bez przesady;p
Staram się na bieżąco utrzymać je w czystości;p
Naczynia do pieczenia mogę postawić bezpośrednio z potrawą na
stół (nawet te szklane), blacha po każdym pieczeniu myta jest
dokładnie, a garnki ze strony zewnętrznej są bielsze (używam
białych) niż od wewnątrz (ach, te jarzyny i mięcho;p):)
--
Pozdrawiam :)
JM
Witaj miła Myszko!
Musisz mieć mało kopcący gaz. :-)
Pozdrawiam!
Jerzy
|