Data: 2003-01-10 12:35:19
Temat: Re: Boczniak a la schabowy??
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kruszynka" <l...@w...pl> napisał w wiadomości
news:avmego$6bh$1@news.tpi.pl...
> Bylam wczoraj w supermarkiecie i przy okazji poszukiwania pieczarek
tanszych
> niz 9 zl za kg (makabra!! ale w koncu znalazlam) zobaczylam zafoliowana
> tacke z boczniakami. Byla tam karteczka, ze boczniaki mozna smazyc tak
samo
> jak kotlety schabowe.
> Czyli co, do jajca, do bulki tartej (tudziez maki) i na patelnie? Jesli
tak
> zrobie, to grzybki beda jadalne i w ogole beda jakos wygladac? Zaryzykowac
> czy zapomniec o karteczce?
Ja wpierw maczam w mleku, potem w mące, jajku bułce...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|