Data: 2006-01-15 20:38:07
Temat: Re: Boczniaki
Od: "szama" <s...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dzięki za przepis jutro zrobię na obiadek
Aga
Użytkownik <p...@v...pl> napisał w wiadomości
news:1137356965.3399.3.camel@p...
> Najprościej zrobić panierowane: maczać w roztrzepanym jajku, obtaczać w
> bułce tartej, smażyć w oleju na patelni. Pieprz, sól do smaku. Podawać z
> kartoflami z wody, albo z pieczywem i do tego jakaś surówka. Smacznego.
> Dnia 15-01-2006, nie o godzinie 21:14 +0100, szama napisał(a):
>> Mam problem dostałam tackę boczniaków i nie wiem jak je przyrządzić
>> Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mi podpowiedzieć jak je przyrządzić?
>> Aga
>>
>>
>
> --
> Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
>
|