Data: 2006-06-20 12:18:08
Temat: Re: Brytyjczycy są kiepskimi kucharzami
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Iwon(k)a" <i...@p...onet.pl> wrote in message
news:e78onh$4ap$1@news.onet.pl...
> "Dominik Jan Domin" <d...@p...onet.pl> wrote in message
> news:e769d2$h3k$1@news.onet.pl...
> (..)
>> Pytanie jeszcze, co to znaczy "prawidłowo ugotować".
>
> tzn tak, zeby caly produkt osiagnal temp zabijajaca pozostajace tam
> wredoty :)
>
>> Moze ankieterzy sa w błędzie? A mięso i warzywa obrabiam na tej samej
>> desce. Wynik zatruć - 0.
>
> do pierwszego razu.
>
>> Nie idiociejmy.
>
> przejdz sie do szpitala chorob zakaznych, i zrob ankiete na
> temat zatruc pokarmowych.
>
>
> iwon(K)a
Miałem salmonnelozę w domu - kroiłem nożem żołądki drobiowe a później deskę
i nóż wymyłem i kroiłem kiełbasę do zjedzenia z chlebem, bez obróbki
termicznej. W trzy dni stracilem na wadze 12kg. Ledwo wyszedłem z tego
tyfusu...
|