Data: 2006-06-21 01:52:52
Temat: Re: Brytyjczycy są kiepskimi kucharzami
Od: l...@w...pdi.net (Dariusz K. Ladziak)
Pokaż wszystkie nagłówki
On Tue, 20 Jun 2006 16:53:27 +0200, Tatiana <y...@g...pl> wrote:
>Dnia Tue, 20 Jun 2006 16:52:22 +0200, Waćpanna lub waćpan traczykowa, w
>wiadomości <news:e7927a$du0$1@nemesis.news.tpi.pl> zawarł, co następuje:
>
>> Kogut, który przestał piać idzie do garnka z przeznaczeniem na pasztet.
>
>na pasztet zbyt suchy i żylasty
>na karmę dla psów to i owszem
Do pasztetu poza skladnikami miekkimi trzeba czegos mocno zylastego
zeby strukture podtrzymac - moze byc to krowa - rekordzistka po
siedemnastu cieletach, moze byc zasluzony kogut - emeryt...
Z samego koguta - emeryta oczywiscie pasztetu nie zrobi.
--
Darek
|