Data: 2003-11-04 07:17:43
Temat: Re: Było - Orzechy włoskie - co z nich?
Od: "Ivan" <N...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Agata Solon" <a...@w...pl> napisał w wiadomości
news:bo6gbi$efn$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Pewnie, ze sie zakleiliscie, bo to ma byc komponent do innych
wytworow, w
> polaczeniu np. z gorzko-kakaowa masa w torcie.
A ja jeszcze chciałem, po utoczeniu kulek, coby ładnie wyglądały,
cukrem pudrem obsypać :-))). Ale jak spróbowałem, to mi przeszło :-),
A wtedy
> Mozna tez lunac wiecej soku z
> cytryny.
Co też uczyniłem, ale nie mogłem za dużo, bo płynąć chciało.
Następnym razem myślę dać trochę kwasku do rozpuszczanego cukru i ew.
na koniec dokwasnąć cytryną.
--
Pozdrawiam
Zbychu (Ivan)
N...@p...onet.pl => odpisujac usun "co trzeba"
|