Data: 2001-09-17 08:35:09
Temat: Re: Było spotkanie... w Warszawie...
Od: "Joanna Duszczynska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "Cezary Gmyz" <c...@z...media.pl> napisal w wiadomosci
news:B7CB8081.321%cezary.gmyz@zycie.media.pl...
> in article 9o4b31$m5r$...@n...onet.pl, Joanna Duszczyńska at
> j...@p...onet.pl wrote on 17-09-2001 10:11:
> Pierogi ciezej ocenic ale
> na oko stosunek farszu do ciasta wypadal na korzysc ciasta, co nie
> koniecznie ze jest to stosunek prawidlowy. Dobre wrazenie robilo natomiast
> polanie tego sloninka ze skwarkami. No i na koniec wypada stwierdzic, ze
ja
> osobiscie bardziej szanuje pierogi odsmazane ale to juz kwestia gustu i
> gdybym sie tego czepial moglbym smalo zostac uznany za zrzede, ktorym nie
> powiem czasem bywam ;-)
Tez lubie odsmazane pierogi, ale pierogi to jak sie je w domku narobi to
pierw sie je tak swiezo ugotowane, a potem jak sie znowu ma ochote to sie
odsmaza.... A co stosunku farszu do ciasta w tamtejszych pierogach to byl on
dobry - zdecydowanie na korzysc farszu - ciasto bylo cieniusienkie...
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|