Data: 2004-02-11 12:01:52
Temat: Re: Cannelloni pod przykryciem?
Od: "walkie!" <walkie_wywal_to@to_tez_wywal_wroclaw.net.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik Gosia Plitnik napisał:
> Witajcie
>
> Podczytuje sobie Was od pewnego czasu i dzisiaj przydałaby mi sięWasza
> pomoc:-)otóż zapakowałam Cannelloni do piekarnika i ze zdziwieniem
> doczytałam na opakowaniu, że pierwsze 10 min pod przykryciem a potem
> 20 bez.Do tej pory zapiekałam cały czas pod przykryciem(makaronu
> wcześniej nie gotuję)i nie wiem czy zmiana wpłynie korzystnie?Nie
> przypiecze się z góry?
>
> Gosia
>
>
Raczej sie przypiecze jak odkryjesz....
--
* Justyna - walkie!
* http://walkie.cegla.art.pl & http://shanties.art.pl
* http://www.grupa.szantymaniak.pl/?walkie!
* Nawet ząb bywa wstawiony!
|