| « poprzedni post | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.icm.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "Przemysław Widawski" <p...@f...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Cebula po węgiersku Date: Sat, 7 Jul 2001 06:33:20 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 15 Sender: [pwid friko3.onet.pl]@pe68.slupsk.sdi.tpnet.pl Message-ID: <9i641p$q9i$2@news.onet.pl> References: <9i55co$o2q$4@news.tpi.pl> NNTP-Posting-Host: pe68.slupsk.sdi.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 994481017 26930 217.96.145.68 (7 Jul 2001 04:43:37 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 7 Jul 2001 04:43:37 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4133.2400 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4133.2400 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:57909 Ukryj nagłówki Możesz dodać pokrojony boczek, kiełbasę, paprykę świeżą i czosnek, kapustę. | |
Zobacz także