Data: 2002-04-23 18:01:45
Temat: Re: Cena szprotek OT ;-))
Od: dawnakuchnia <d...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Aleksander Kłosiewicz wrote:
> Przyjaciel rybak obdarował mnie WIADREM 20kg szprotek.
> bardzo lubię anchowis, więc stanąłem do stachanowskiego wyzwania.
> ;-)
> Pozatym chciałbym poznać jakieś wasze doświadczenia z
> długotrwałymi operacjami w kuchni wykonywanymi z satysfakcją.
> pozdr.Alex
>
Och!!!
doświadczeń jest wiele!!!
miło, że podjałeś ten temat, tak powszechnie znany, a tak mało wspominany.
Doświadczeń jest wiele: jak wiele Pań zajmujacych się tym uroczym tematem
ale tak serio, to myślę, że głównym powodem podjęcia się aprowizacji przez
mężczyzn, był fakt okropnej monotonni miesznia w garnku..., lub oprawiania dużej
ilości ryby:-)))
--
Dawna Kuchnia _ /_
http://www.dawnakuchnia.republika.pl ('''')
~~~~
|